Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیار راستگو روز دوشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات زیست محیطی شرکت های پتروشیمی و پالایشگاه تبریز اظهار داشت: نحوه فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی باید با هدف حفظ محیط زیست و سلامت مردم باشد.
وی افزود: هر چند در وضعیت جنگ اقتصادی و تحریم ها، حمایت از واحدهای تولیدکننده و اشتغالزا اولویت همه نهادهاست، اما باید نحوه فعالیت این واحدها به گونه ای باشد که محیط زیست و سلامت مردم را به خطر نیاندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


راستگو با بیان اینکه در موضوع سلامت مردم به هیچ عنوان مسامحه نمی شود، عنوان کرد: بهره جویی از مشاوران زیست محیطی در پتروشیمی و پالایشگاه، اقدام به موقع و اولویت دادن به اجرای طرح های دوستدار محیط زیست با هدف کاهش آلایندگی باید به صورت جدی در دستور کار پالایشگاه و پتروشیمی تبریز قرار گیرد.
وی بر ضرورت شفاف سازی اقدامات پتروشیمی و پالایشگاه تبریزدر کاهش آلایندگی این شرکت ها تاکید کرد و افزود: اداره محیط زیست گزارش کامل و جامعی از اقدامات این 2 شرکت به خصوص پروژه «آر.تی.او» پتروشیمی تهیه و نتایج حاصل از راه اندازی آن را مورد ارزیابی دقیق و فنی قرار دهد.
در این جلسه پس از ارائه گزارش ها و نکته نظرات حاضران، در حضور معاون دادستان تبریز، تصمیم های اجرایی با مشخص کردن زمان اجرا برای پالایشگاه و پتروشیمی تبریز اتخاذ شد.
به گزارش ایرنا، پالایشگاه نفت تبریز در جنوب غربی این شهر مستقر است.
مراحل طراحی و ساخت این پالایشگاه از سال 1353 توسط شرکت ملی نفت ایران آغاز و در سال 1356 راه اندازی شد.
ظرفیت اسمی اولیه این پالایشگاه 80 هزار بشکه در روز بود که با اجرای طرح‌های توسعه ظرفیت، هم اینک این رقم به 110 هزار بشکه در روز افزایش یافته‌است.
نفت خام مورد نیاز پالایشگاه تبریز توسط شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و از میدان نفتی اهواز و میدان نفتی مارون تأمین می‌شود.
همچنین شرکت پتروشیمی تبریز در زمینی به وسعت 391 هکتار و ارتفاع 1362 متر از سطح دریا در جنوب غربی شهر تبریز و در جوار غربی پالایشگاه این شهر واقع است.
فعالیت های طراحی و مهندسی مجتمع پتروشیمی تبریز در نیمه دوم سال 1368 و عملیات نصب آن در سال 1371 آغاز شد.
خوراک مجتمع ، نفتای سبک و سنگین و گاز مایع است که بخش عمده آن از پالایشگاه تبریز تامین می‌شود.
واحد الفین بعنوان واحد مادر فرایند تولید در دی ماه ۱۳۷۵ راه اندازی شد و پس از آن واحدهای پلی اتیلن و پلی استایرن در سال ۱۳۷۷ در مدار تولید قرار گرفت.
واحدهای استخراج بوتادین و تولید «ای.بی.اس» که اولین طرح توسعه مجتمع محسوب می‌شوند در تیر ماه ۱۳۸۲ وارد مرحله بهره‌برداری شدند.
در سال ۱۳۸۴ واحد پنتان و در سال ۱۳۸۹ واحد پلی استایرن مقاوم ۲ در بهمن ماه 1389 و واحد هیدورژناسیون برش C5 و C4 در اردیبهشت 1392 توسط کارشناسان داخلی طراحی، نصب و راه اندازی شد.
3093/518
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب پتروشیمی زیست محیطی شرکت ملی نفت ایران گاز محیط زیست جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۷۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج