Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-28@18:19:00 GMT

تولید ABS گرید Sheet در پتروشیمی تبریز

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۴۵۹۶

تولید ABS گرید Sheet در پتروشیمی تبریز

پتروشیمی تبریز ABS گرید Sheet را بعنوان عایق بدنه یخچال و فریزر تولید کرده است.

صنعت پتروشیمی ایران در مسیر رشد و توسعه خود نیازمند استفاده از دانش روز جهان و بهره گیری از فناوری های نوین و کاربردی است .

قدرت الله فرج پورمدیرکنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهارکرد: استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی کشور می تواند نیازهای داخلی را برای گرید های مختلف پتروشیمی محقق سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چشم انداز استفاده از گریدهای جدید برای تولید محصولات مختلف پتروشیمی و برنامه های نوید بخش تحولی مهم است به طوری که بنا به نیاز بازار و قیمت بالای برخی محصولات که دارای ارزش افزوده بیشتری هستند، اقداماتی در خصوص گریدهای جدید توسط بعضی شرکت ها صورت پذیرفته و مقدمات گسترش این اقدامات در آینده نیز در حال انجام است از جمله می توان به گریدهای جدید پلی اتیلن در پتروشیمی جم مانندMD3510 , LL235F7 , MD3520, MD3550 ,LL235F6 اشاره کرد که برخی از این گریدها تولید شده و بعضی نیز در برنامه آتی است.

فرج پور ادامه داد: همچنین پتروشیمی تبریز نیز همان گونه که در سال های پیشین گرید EPS-FR را برای اولین بار در ایران تولید کرد، اخیرا ABS گرید Sheet بعنوان عایق بدنه یخچال و فریزر را تولید کرده است یا در پتروشیمی تندگویان نیز گرید بطری Fast Heat و گرید نساجی Home Bright تولید شده است.

وی با بیان این که شرکت ملی صنایع پتروشیمی از توانمندی های شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی برای کسب دانش فنی و رصد کاتالیست های مورد نیاز صنعت پتروشیمی استفاده می کند گفت: نیازهای جدید از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی به شرکت پژوهش فناوری اعلام می گردد و در راستای ماموریت های محوله، کارهای تحقیقاتی توسط آن شرکت شروع می شود. پس از اتمام کار پروژه و تجاری سازی آن، دانش فنی مذکور به شرکت های متقاضی یا هلدینگ ها برای فروش عرضه می‌شود.

به عنوان نمونه می توان به تولید دانش فنی PVM (پروپیلن از طریق متانول) و فروش آن به پتروشیمی سبزوار و همچنین مجوز احداث واحد ۵۰۰ هزار تنی که NPC آنرا را دریافت کرده است، اشاره نمود. یا دانش فنی کاتالیست HDPE گرید PE100 که در پژوهش و فناوری تولید شده و قرارداد تجاری سازی آن با پتروشیمی شازند منعقد شده است.

مدیرکنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: همچنین کاتالیست هیدروژناسیون استیلن و برخی کاتالیست های دیگر با همکاری برخی مجتمع های پتروشیمی در حال طراحی و ساخت است که این تنها نمونه ای از دستاوردهای شرکت پژوهش و فناوری است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۴۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود