Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگو شورای شهر تبریز گفت: از شرکت پتروشیمی تبریز دعوت شده ‌تا دوشنبه هفته آینده مدیرعامل این شرکت در کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر حضور یافته و توضیحات مخصوص در رابطه با آلایندگی این شرکت را ارائه کنند. ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

‌کریم صادق‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز به مسئله آلایندگی شرکت پتروشیمی و پالایشگاه تبریز اشاره کرد و اظهارداشت: از شرکت پتروشیمی تبریز دعوت شده است تا دوشنبه هفته آینده مدیرعامل این شرکت در کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر حضور یافته و توضیحات مخصوص در رابطه با آلایندگی این شرکت را ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این جلسه مسئول درآمد و عوارض شهرداری، مدیرکل محیط زیست استان، کارشناسان اداره دارائی و اعضای کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری حضور خواهند داشت تا هم مساله آلایندگی و هم بحث عوارض آلایندگی متوجه این شرکت، بررسی شود.

سخنگوی شورای شهر تبریز، به خشک شدن فضای سبز اطراف منطقه کجوار و نارضایتی مردم این منطقه از آلایندگی شرکت پتروشیمی تبریز اشاره کرد و ابراز داشت: مردم منطقه کجوار و اطراف از این آلایندگی رنج می‌برند و شرکت پتروشیمی می‌تواند از محل عوارض آلایندگی پارک محله‌ای بزرگ درست کند، چنانکه در داخل محوطه این شرکت فضای سبزی بزرگ ساخته شده است.

بوشهر| سهم آلایندگی 16 هزار هکتاری صنایع پارس جنوبی در کنگان محقق شوداستاندار بوشهر: پیشنهاد محیط زیست در خصوص آلایندگی عسلویه منصفانه نیستاستاندار بوشهرخواستار جلوگیری از تخصیص اعتبارات آلایندگی استان بوشهر به دیگر استان‌ها شد

وی به مدارک ارسال شده از طرف این شرکت اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: این مدارک که متعلق به چند سال پیش است، نشان می‌دهد که این واحد آلایندگی ندارد، البته به همراه این مدارک چند لوح تقدیر نیز از سازمان محیط زیست و مسئولین استانی پیوست کرده‌اند، اما باید در این خصوص منتظر نظر نهائی کارشناسان و اداره محیط زیست استان بمانیم.

صادقزاده، به نامه معاون انسانی محیط زیست کشور به کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری در خصوص هشدار به آلایندگی این شرکت و اخذ عوارض آلایندگی از آن پرداخت و اذعان داشت: با توجه به این که دستگاه‌ها و تکنولوژی مدرن وجود دارد، انتظار می‌رود، آلایندگی را به صورت واقعی و نه به صورت شعاری حذف کنند.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۹۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟

 بررسی و مقایسه گزارش‌های مالی پتروشیمی بوعلی سینا و سایر پتروشیمی‌ها در سال گذشته خبر از آن می‌دهد که بوعلی، سومین پتروشیمی پردرآمد بورسی در این سال لقب گرفته است.

به گزارش تجارت نیوز، نگاهی به این گزارش‌های مالی نشان می‌دهد بوعلی در سال 1402 بیشتر از 57 همت از فروش محصولات خود درآمد داشته است. شایان ذکر است عمده درآمد این شرکت از فروش دو محصول ریفرمیت و برش سنگین بوده است. به طوری که این دو محصول برای بوعلی به‌ترتیب 26.4 و 15.2 همت درآمد داشته‌اند.

درآمدزایی پتروشیمی بوعلی افزایش یافت

همان‌طور که گفته شد، پتروشیمی بوعلی در فهرست پردرآمدترین‌ پتروشیمی‌های بورسی قرار دارد. حال باید دید بوعلی تا چه حد در افزایش درآمد خود موفق بوده است. بررسی گزارش‌های مالی این شرکت نشان می‌دهد درآمد حاصل از فروش محصولات بوعلی در سال 1402 نسبت به 1401 حدود 18 درصد بالا رفته است.

اما موضوع مهمی که باید بازگو کرد اینکه رشد درآمد بوعلی به سبب بهبود عملکرد فروش آن نبوده و تنها به دلیل رشد نرخ فروش محصولات این پتروشیمی در سال 1402 است؛ به طوری که میانگین نرخ فروش محصولات پتروشیمی بوعلی طی یک سال گذشته 25 درصد بالا رفته است.

مقدار فروش بوعلی کاهش یافت

مطابق با آنچه گفته شد، رشد درآمد پتروشیمی بوعلی به واسطه افزایش نرخ فروش محصولات آن بوده است. چرا که بررسی گزارش‌های مالی این پتروشیمی در سال 1402 نشان می‌دهد تناژ تولید و فروش این شرکت در سال 1402 نسبت به 1401 پایین آمده است.

بر این اساس، مقدار تولید بوعلی از دو میلیون تن در سال 1401 با کاهش 7.3 درصدی به یک میلیون و 900 هزار تن در سال 1402 رسیده است. همچنین بوعلی در سال گذشته با کاهش 5.4 درصدی مقدار فروش روبه‌رو شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • پیشرفت پروژه‌های آبی کردستان به تعامل تمامی واحدها بستگی دارد
  • مداوای بچه کفتار توسط مرد دوست دار محیط زیست
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند