Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شانا، تفاهم‌نامه همکاری فنی و سرمایه‌گذاری بین پتروشیمی‌های شازند و تبریز به‌منظور خودکفایی در زنجیره محصولات استایرن و تنوع‌بخشی به محصولات صنعت پتروشیمی امضا شد.

این تفاهم‌نامه همکاری با سرمایه‌گذاری مشترک به‌منظور توسعه زنجیره ارزش و تنوع‌بخشی تولید محصولات امروز (یکشنبه، هشتم دی‌ماه) بین ابراهیم ولدخانی و سیاوش درفشی، مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی شازند و تبریز امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تفاهم‌نامه به سرمایه‌گذاری مشترک برای توسعه زنجیره ارزش برش C ۶ و تنوع‌بخشی تولید محصولات در پتروشیمی‌های شازند و تبریز منجر می‌شود و براساس آن احداث واحد استحصال بنزن، احداث کوره‌های نفتای سنگین، افزایش ظرفیت واحد اتیل بنزن و مونومر استایرن، افزایش ظرفیت واحد پلی‌استایرن و سایر محصولات پلیمری زنجیره استایرن انجام خواهد شد، همچنین از خام‌فروشی جلوگیری می‌شود.

اجرای عملیاتی این تفاهم‌نامه به افزایش سودآوری هر دو شرکت در مجموع به میزان ۵۰ میلیون دلار در سال و خودکفایی در زنجیره محصولات استایرن می‌انجامد.

ابراهیم ولدخانی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند در آیین امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به نقش بسزای صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور اظهار کرد: پرهیز از خام‌فروشی از جمله مزایای این صنعت است که با توسعه صنایع پایین‌دستی می‌توان ارزش افزوده بیشتری را برای کشور محقق کرد.

ولدخانی با اشاره به اینکه محصول PGH پتروشیمی شازند در بخش پایین‌دستی پتروشیمی تبریز به محصولات نهایی و باارزش تبدیل می‌شود، گفت: براساس این تفاهم‌نامه، پتروشیمی شازند، تکمیل زنجیره ارزش این محصول را با استفاده از دانش فنی پتروشیمی تبریز در دستور کار قرار داده است.

کشور از واردات مواد اولیه سرنگ بی‌نیاز شد

وی با اشاره به محصولات متنوع شرکت پتروشیمی شازند گفت: حدود ۵ هزار واحد تولیدی از این شرکت خوراک دریافت می‌کنند.

ولدخانی تأکید کرد: شرکت پتروشیمی شازند با اولویت تأمین نیاز داخل، حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز به کشور وارد کرده که به سامانه نیما عرضه شده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند با اشاره به اینکه تعمیرات اساسی این شرکت امسال با بهره‌گیری از توانمندی‌های داخلی انجام شد، ادامه داد: همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از اهداف ماست و در تمام زمینه‌ها با این شرکت‌ها همکاری خواهیم کرد.

وی به دستیابی واحد R&D پتروشیمی شازند به گرید‌های پلیمری مورد نیاز کشور اشاره کرد و افزود: تولید مواد اولیه انواع سرنگ به‌تازگی در این مجموعه صورت گرفته که با تحقق آن کشور از واردات این مواد بی‌نیاز شده است و این شرکت همه نیاز کشور را تأمین می‌کند و سبب جلوگیری از خروج بیش از ۱۰ میلیون دلار ارز از کشور شده است.

سیاوش درفشی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی تبریز نیز در این آیین اظهار کرد: براساس این تفاهم‌نامه بستر‌های لازم برای توسعه دو شرکت در بحث بنزن تا پلی‌استایرن ایجاد می‌شود.

وی با تأکید بر استفاده حداکثری پتروشیمی تبریز از دانش‌های بومی و داخلی تصریح کرد: با اجرای این تفاهم‌نامه حرکت ارزشمندی در چرخه اقتصادی کشور صورت می‌گیرد و می‌توان تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پتروشیمی وزارت نفت صنایع پایین دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۴۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه مراغه گفت: به منظور ایجاد و گسترش همکاری‏‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش‏ بنیان، تفاهم نامه  مشترک همکاری دانشگاه مراغه با شرکت صنعتی فولاد ماهان تبریز منعقد شده است.

محمد زادشکوریان افزود: استانداردسازی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنّی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص از دیگر اهداف این تفاهم نامه صنعتی و آموزشی است.

وی اضافه کرد: بهره‏ مندی از توانمندی‏‌های نیروی انسانی، دانش فنّی، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالش های صنعت فولاد در اولویت برنامه‌های دانشگاه مراغه و این شرکت خواهد بود.

به گفته رئیس دانشگاه مراغه، ایجاد زمینه برای کارآموزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی اساتید در این تفاهم نامه آمده است.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز