Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-27@19:18:32 GMT

جریمه دو میلیاردی یک شرکت تولیدی مواد پتروشیمی در تبریز

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۶۸۶۲

به گزارش خبرنگار ایلنا، سید احد یوزباشی با اعلام این خبر اظهار کرد: طبق گزارش بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در بررسی از یک شرکت تولیدی مواد پتروشیمی، مشخص شد که این شرکت ضمن خرید مواد اولیه خارج از بورس، به میزان 330 هزار کیلوگرم نیز به یک شرکت دیگر به فروش رسانده و مرتکب تخلف گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با بررسی اسناد و مدارک موجود مشخص شد که این شرکت، فاقد واحد تولیدی بوده و با احضار متهم به شعبه نیز وی اعلام کرد که به عنوان یک واحد بازرگانی اقدام به خرید و فروش قانونی با مستندات تجاری کرده و مواد مازاد عرضه بر تقاضا را نیز با فاکتورهای خرید و فروش به صورت عرفی به فروش رسانده است.

وی گفت: با استعلام از سازمان صمت استان، اعلام شد که این شرکت مجوزی برای خرید و فروش نداشته و در بررسی فاکتورهای فروش مواد اولیه اضافه دریافتی و خرید خارج از شبکه داشته است.

یوزباشی افزود: با تحقیقات و بررسی‌های شعبه رسیدگی کننده، مشخص شد که شبکه‌ای برای این شرکت تعیین نشده و چون تولید کننده نبوده در خصوص خرید خارج از شبکه طبق دستورالعمل تنظیم بازار محصولات پتروشیمی فروش خارج از بورس بلامانع است که در چنین صورتی عرضه خارج از شبکه موضوعیت نداشته و تخلفی در این زمینه مرتکب نشده است.

وی ادامه داد: اما در خصوص گرانفروشی مواد اولیه، باتوجه به اظهارات بی‌اثر متهم و گزارش و مدارک ارائه شده از طرف سازمان شاکی، تخلف گرانفروشی محرز و مسلم بوده و طبق قانون تعزیرات حکومتی، این واحد تولیدی به پرداخت مبلغ دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جریمه در حق صندوق دولت محکوم شد.

 

                                                                  جریمه فروشگاه لوازم خانگی در تبریز

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در بخش دیگری از سخنانش، گفت: یک فروشگاه لوازم خانگی در تبریز نیز به دلیل عدم اجرای ضوابط قیمت گذاری و توزیع، به پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد.

وی افزود: در اجرای طرح تشدید کنترل بازار و مبارزه با متخلفات اقتصادی جهت رسیدگی به تخلفات یک فروشگاه لوازم خانگی در تبریز به دلیل عدم اجرای ضوابط قیمت گذاری و توزیع در این اداره کل تشکیل پرونده و مورد بررسی قرار گرفت.

وی گفت: پس از تشکیل پرونده و احضار، عدم حضور متهم منجر به صدور رأی غیابی شد اما نامبرده پس از مدتی اعلام کرد که کارت بازرگانی خود را در اختیار اشخاص دیگر قرار داده و از آن سوء استفاده شده است.

یوزباشی افزود: باتوجه به مقررات مربوطه و بررسی مدارک ارائه شده از طرف سازمان صمت استان و دفاعیات غیر موجه و عدم ارائه مدارک و مستندات محکمه پسند، اتهام وارده محرز و مسلم بوده و طبق قانون تعزیرات حکومتی متهم به پرداخت نزدیک پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال جریمه در حق صندوق دولت محکوم شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی استان آذربایجان شرقی پتروشیمی تعزیرات گرانفروشی خارج از شبکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه سنام قوه قضائیه پس از ۱۰ روز همچنان قطع است

در حالی قوه قضائیه هنوز توضیحی درباره چرایی قطعی"سامانه سنام" نداده که این وضعیت مشکلات متعددی را برای دارالترجمه‌های رسمی و شهروندانی که قصد عزیمت به خارج از کشور را دارند، ایجاد کرده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پس از رشد خارج از عرف دارالترجمه‌های رسمی در یکی دو دهه اخیر که عامل بروز برخی کلاهبرداری‌ها و ارائه کارها و ترجمه‌های ضعیف از متون شد، معاونت حقوقی اداره‌کل اسناد و امور مترجمان قوه قضاییه "سامانه سنام" را راه‌اندازی کرد که وظیفه تأیید و ثبت مدارک افرادی که برای تحصیل، اشتغال، اخذ اقامت و دلایلی مانند آن عازم خارج از کشور هستند را به‌عهده دارد.

بنابراین سامانه سنام با آنکه خیلی معروف نیست، وظیفه مهمی به‌عهده دارد و دارالترجمه‌ها برای آنکه بتوانند مدارک ترجمه شده را به متقاضی بدهند، باید حتماً تأییدیه این سامانه را بگیرند؛ پس هدف از راه‌اندازی سامانه سنام این بود که علاوه بر جلوگیری از سوء‌استفاده دارالترجمه‌های غیررسمی، به متن ترجمه شده اعتبار دهد.

طراحی بیش از 20 سامانه فناورانه در دوره جدید قوه قضائیه

اما "سامانه سنام" از تاریخ 27 فروردین یعنی از حدود 10 روز قبل قطع شده است که مشکلاتی برای مراجعه‌کنندگان و متقاضیان ترجمه مدارک و نیز دارالترجمه‌های رسمی ایجاد کرده است.

اهمیت مدارک ترجمه شده در این است که برای نمونه، افراد برای پیش‌ثبت‌نام در دانشگاه‌های خارج از کشور برای ادامه تحصیل در رشته‌های مورد علاقه باید مدارک ترجمه شده خود را به دانشگاه مورد تقاضا ارسال کنند که برای آن مدت زمان مشخصی تعیین می‌شود و اگر در آن بازه زمانی امکان ارسال مدارک تحصیلی ترجمه شده وجود نداشته باشد، فرصت تحصیل و بورسیه از بین می‌رود.

از سویی برخی افراد هم برای سفر (کاری، مسابقات ورزشی، تفریحی، تحصیلی یا اقامتی) به خارج از کشور باید برخی مدارک مورد درخواست سفارت کشور مقصد را در زمان مصاحبه به آن سفارتخانه تحویل دهند که عدم ارائه می‌تواند جلسه مصاحبه و تضمین صدور روادید را لغو کند.

همچنین ورزشکاران هم برای شرکت در مسابقات بین‌المللی برون‌مرزی هم باید ترجمه گواهینامه‌ها، اعتبارنامه‌ها و مستندات ورزشکاری خود را به کشور میزبان برای اخذ دعوت‌نامه شرکت در مسابقات ارائه دهند که این گروه از مخاطبان سامانه سنام هم از 10 روز گذشته تاکنون را با اضطراب رفع مشکل سامانه مذکور گذرانده‌اند.

زمان رفع اختلال سامانه سنام هنوز مشخص نیست و توضیح مشخصی نیز از سوی قوه قضاییه درباره رفع اختلال "سامانه سنام" ارائه نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • سامانه سنام قوه قضائیه پس از ۱۰ روز همچنان قطع است
  • تخلف عرضه خارج از شبکه ۶۶ کیسه آرد خبازی در بیرجند
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام
  • جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد