Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدعلی زمان خانی مدیر مسئول شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی ایران " انرژی نیوز" نشان مدیر نمونه صنعت پتروشیمی در حوزه حفظ و نگهداشت تولید در سال جهش تولید را تقدیم مهندس درفشی مدیر عامل شرکت پتروشیمی تبریز نمود.

 

پتروشیمی تبریز ثبت بالاترین رکورد تولید، فروش و صادرات محصولات پلیمری و پتروشیمی برای دومین سال متوالی ، حفظ و نگهداشت تولید با اجرای طرح های ابتکاری و نو آورانه رفع موانع و گلوگاه های فنی و عملیاتی ، اتخاذ رویکردی توسعه گرایانه با آغاز عملیات اجرایی دهها طرح جدید افزایش ظرفیت از جمله اتصال به خط لوله اتیلن غرب، دریافت مجوز موافقت اصولی احداث پلی اتیلن ۳۱۰ هزار تنی از وزارت نفت، راه اندازی اکسترودر دوم پلی اتیلن و رکورد تولید پلی اتیلن از ابتدای راه اندازی تاکنون، متنوع سازی از جمله طرح احداث واحد پلی پروپیلن سبب تولید و زیست محیطی که نقشی بی بدیل در رونق و توجیح اقتصادی ساخت خط لوله اتیلن غرب داشته شده است که موجب شکل گیری آوردگاه بزرگ سازندگی، کار و اشتغال برای صنعت گران، پیمانکاران، مشاوران و فارغ التحصیلان دانشگاه ها شد، نشانه تلاش، همت، برنامه ریزی، هماهنگی، همبستگی، همکاری و اتحادی است که، همچون پیکری واحد در ارکان شرکت پتروشیمی تبریز از ستاد، مدیریت ها و واحدهای پشتیبانی ، قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کسب تندیس صادرکننده نمونه کشوری و استانی سال ۹۹

دریافت عنوان صنعت بدون آلاینده از معاون رییس جمهور بدنبال بهره برداری از پروژه های وزین زیست محیطی پوشش گذاری حوضچه های واحد تصفیه پساب و واحد ABS و راه اندازی پروژه انتقال و تصفیه تکمیلی پساب خروجی تصفیه خانه شهر تبریز به شرکت پتروشیمی تبریز جهت مصارف صنعتی و ایجاد ۱۱۰ هکتار فضای سبز

 

«گازمایع» جایگزین «نفتا» در سبد خوراک پتروشیمی تبریز


مدیرعامل پتروشیمی تبریز  با بیان اینکه «گازمایع» جایگزین «نفتا» در سبد خوراک پتروشیمی تبریز شد، اظهار داشت: سرمایه‌گذاری جدید پتروشیمی «تبریز» در «عسلویه» انجام می شود و  ایران را از واردات یک محصول استراتژیک پتروشیمی بی‌نیاز می‌کنیم.

صادرات محصولات پتروشیمی تبریز به ۳۵ کشور اروپایی

مدیرعامل پتروشیمی تبریز گفت: محصولات پتروشمی تبریز به 35 کشور صادر می شود که عمده این کشورها در اروپا قرار دارند.

درفشی  اظهار داشت: در سال جهش تولید با وجود کرونا و شرایط تحریمی 107 درصد در تحقق اهداف خود موفقیت داشتیم.

وی اضافه کرد: محصولات پتروشمی تبریز به 35 کشور صادر می شود که عمده این کشورها در اروپا قرار دارند.

درفشی گفت: کیفیت محصولات پتروشیمی تبریز به قدری بالاست که در رقابت با عربستان  گوی سبقت را ربوده و با مشتری های اروپایی خود به حد وفاداری رسیده ایم.

وی به تراکنش های مالی این شرکت نیز اشاره کرد و گفت: بنا برگزارش بانک مرکزی از ابتدای سال97 تاکنون به 99درصد تعهدات ارزی خود عمل کرده ایم. 

درفشی در بخشی از گزارش خود گفت:  تنها مجموعه پتروشیمی هستیم که بنا داریم اولین محصول صد در صد ایرانی را تولید کنیم. 

مدیرعامل پتروشیمی تبریز به توافق خود با شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی برای استفاده از پساب ها نیز اشاره کرد و گفت:  با وجود اینکه ما از دهه هفتاد قرارداد داشتیم که از آب زرینه رود برای مایحتاج صنعتی خود استفاده کنیم اما اخیراً با شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی توافق کردیم که بجای استفاده از آب شرب از پساب های استفاده کنیم که این اتفاق بزرگی در زمینه صرفه جویی آب و موضوعات زیست محیطی است.

 

پتروشیمی تبریز صنعت سبز

درفشی با بیان اینکه پتروشیمی تبریز براساس استانداردهای بین‌المللی زیست محیطی طراحی شده و در حفاظت از محیط زیست پیشرو است تصریح کرد: آلایندگی پتروشیمی تبریز به صفر رسیده و بین صنایع پتروشیمی کشور به عنوان صنعت سبز شناخته می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی تبریز به فرآیند مدیریت زیست محیطی ، تصفیه خانه متمرکز و سیستم زباله‌سوز پیشرفته اشاره کرد و اینکه پتروشیمی تبریز اولین شرکت در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی است که در سال ۱۳۷۹ مدیریت زیست محیطی را شروع کرده است. 

درفشی در ادامه گزارش خود به گسترش فضای سبز پتروشیمی تبریز، نگهداری و گسترش گلخانه‌های موجود، مدیریت اصولی پسماندهای تولیدی مجتمع، پروژه‌های بازیاتی گازهای ارسالی به مشعل اصلی مجتمع، پروژه انتقال الفین جهت بازیافت هیدروکربن ها، پروژه هیدروژناسیون انتخابی، باز چرخانی کلیه پساب های موجود در سطح مجتمع اشاره کرد.

درفشی در خصوص توسعه فضاهای سبز تصریح کرد: گسترش فضای سبز در داخل و خارج از سایت پتروشیمی ،حفظ و توسعه فضای سبز گسترده داخل پتروشیمی(حدود ۱۰۰ هکتار)که تقریباً یک چهارم از فضای کل پتروشیمی را شامل می‌شود، نگهداری و گسترش گلخانه های موجود در مجتمع و احداث بوستان پتروشیمی در منطقه جنگلکاری عون بن علی از جمله این طرح‌ها  هستند.

مدیرعامل پتروشیمی تبریز گفت: پتروشیمی تبریز در حفاظت از محیط زیست پیشرو است و با حرکت در جهت رسیدن به آرمان خود و رعایت سه نکته مهم بدون خطا، بدون حادثه و بدون آلایندگی امیدواریم پتروشیمی تبریز را نگین صنایع پتروشیمی ایران تبدیل کنیم.


درفشی، به پروژه مدیریت اصولی پسماندهای تولیدی مجتمع مطابق قوانین ملی و بین‌المللی مدیریت پسماندها اشاره و افزود: با انجام این پروژه کلیه پسماندهای تولیدی سطح مجتمع مطابق قوانین ملی و بین‌المللی مدیریت پسماندها طبقه بندی گردیده و فرآیند تولید، جمع‌آوری، بسته‌بندی، نگهداری موقت، حمل و نقل و تعیین تکلیف نهایی پسماندها مشخص شده و تحت نظارت واحد محیط زیست کنترل و مدیریت می‌گردد.

مدیرعامل پتروشیمی تبریز گفت: پتروشیمی تبریز در حفاظت از محیط زیست پیشرو است و با آرمان خود پتروشیمی تبریز را نگین صنایع پتروشیمی ایران خواهیم کرد.

انتهای پیام/60001

 

منبع: فارس

کلیدواژه: پتروشیمی تبریز تولید نفت خبرگزاری فارس فارس تبریز مدیرعامل پتروشیمی تبریز نفتا صادرات مواد پتروشیمی محیط زیست مدیرعامل پتروشیمی تبریز پتروشیمی تبریز زیست محیطی محیط زیست فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۰۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری

 

افشین صدردادرس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، به موضوع آخرین وضعیت واردات گوشت و صادرات دام پرداخت.

با توجه به جمعیت دام، نیازی به افزایش حجم واردات گوشت گرم دارید؟

صدردادرس: بنابر اعلام مرکز آمار، جمعیت دام کشور در پایان زمستان ۷۲.۱ میلیون راس است که نشان دهنده جمعیت مناسب دام است.

با توجه به سطح بارش ها در نقاط مختلف، کماکان نسبت به متوسط دوره بلندمدت کمتر است‌ که انتظار می رود تا پایان اردیبهشت، کمبود بارش جبران شود.

با وجود شرایط مساعد تولید، مسئولان باید برنامه ریزی مناسبی در راستای حمایت از دامداران داشته باشند و حال اتخاذ سیاست افزایش واردات گوشت گرم نه تنها کمکی به بخش تولید نمی کند، بلکه تولیدکننده را از ادامه تولید دلسرد می کند.

آیا افزایش حجم واردات به تنظیم بازار گوشت قرمز کمک می کند؟

صدردادرس: اگر حمایت از افزایش جمعیت دامی صورت نگیرد، اتفاقات سال گذشته تکرار می شود. در بهار ۱۴۰۲ شاهد افزایش جمعیت دامی بودیم که متاسفانه سیاست های نادرست مسئولان منجر به کاهش جمعیت دام در پاییز و زمستان شد. براین اساس مسئولان باید به فکر حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده باشند، نه مدام بر طبل واردات بکوبند.

بنابر آمار در سال ۱۴۰۱، ۴۸ هزار و ۵۰۰ تن و سال گذشته ۱۲۹ هزار و ۲۰۰ تن گوشت گرم و منجمد و ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن دام زنده وارد شد که به رغم افزایش واردات در سال ۱۴۰۲، اما قیمت گوشت افزایش و در مقابل سرانه مصرف کاهش یافته است که براین اساس می توان نتیجه گرفت که واردات هیچ تاثیری در تنظیم بازار نداشته است.

حال اینکه مسئولان واردات گوشت گرم را از ۱۲۹ هزارتن به ۱۴۸ هزارتن برسانند، تمام مسئولیت آن را باید برعهده بگیرند.

وضعیت بازار دام زنده چگونه است؟

صدردادرس: بنابر آمار متوسط قیمت دام زنده۲۴۰ تا ۲۶۰ هزارتومان است که امیدواریم قیمت گوشت و دام در بازار به سمتی برود که تولیدکننده و مصرف کننده رضایت داشته باشند. حال اینکه از وسط زنجیره تولید حرکتی در جهت اصلاح قیمت انجام دهیم، مشکلات مرتفع نمی شود.

آیا نیازی به صادرات دام داریم؟

صدردادرس: در شرایطی که تولید دام تقاضا ندارد، صادرات می تواند منجر به تحرک و رونق بخش تولید شود که این امر انگیزه در بین دامداران ایجاد می کند، لذا پیشنهاد بنده این است که شرایطی فراهم شود که صادرات مقطعی نباشد که به تولید آسیب بزند.

در شرایط فعلی که تولید در داخل تقاضا ندارد، صادرات راهگشاست و می تواند تا حدودی مشکلات تولید را حل کند.

راهکار ایجاد رونق و افزایش سرانه مصرف گوشت در بازار چیست؟

صدردادرس: دولت برای ایجاد تقاضا باید گوشت تولید داخل را در قالب کالابرگ عرضه کند که در نهایت این امر به افزایش جمعیت دامی، پایداری تولید و کنترل قیمت در سطح بازار موثر است.

آیا صادرات دام راهکار ایجاد رونق و پایداری تولید در بازار است؟

صدردادرس: با توجه به پایین بودن تقاضا در بازار، صادرات می تواند محرکی برای تولید باشد به شرطی که جو روانی حاصل از صادرات را کنترل کنند تا قیمت ها در بازار افزایش نیابد‌.

خرید توافقی دام می تواند منجر به تنظیم بازار و رونق تولید شود. لذا بنابر قانون نظام جامع دامپروری به صراحت اعلام شده که دولت موظف به خرید حمایتی است، اما به شرطی که خرید به قیمت دستوری همانند سال ۱۴۰۰ نباشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • انتخاب معلم دزفولی به عنوان معلم نمونه کشوری
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • اینفوگرافیک/ ابرپروژه سد و نیروگاه اومااویا نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور